Restaurace Amantis

Naše restaurace nabízí kapacitu 80 míst se širokým výběrem hotových a minutkových jídel zaměřených na moderní českou a regionální kuchyni. Naleznete ji v přízemní části hlavní budovy hotelu. Restaurace je nekuřácká a plně klimatizována. Je vkusně a moderně řešena, opticky rozdělena na jídelní a restaurační část s barem. Součástí restaurace jsou také krbová kamna, která zejména v zimě zpříjemní pobyt a navodí pravou horskou atmosféru.
Akce & novinky

Valentýnské degustační menu

Zažijte nezapomenutelný večer plný romantiky a výjimečných chutí! Připravili jsme pro vás speciální pětichodové Valentýnské menu, které potěší všechny smysly.
Datum: 14. února 2025
Čas: 17:00 – 22:00
Cena za osobu: 1 250 Kč
Rezervace nutná – kapacita je omezená!
Welcome drink: Prosecco s malinou
Předkrm: Carpaccio z hovězí svíčkové s lanýžovým olejem
Polévka: Krém z pečené dýně s kokosovým mlékem
Hlavní chod: Grilovaný filet z mořského vlka s bylinkovou krustou
Dezert: Jahodové mille-feuille s mascarpone a vanilkou
Pro páry nabízíme možnost vinného párování k menu (+ 490 Kč / osoba).
Rezervujte si svůj stůl ještě dnes:
Rezervovat
Nenechte si ujít speciální akce a novinky
Chcete být mezi prvními, kdo se dozví o novinkách, speciálních akcích a sezónních menu? Přihlaste se k našemu newsletteru a my vám jednou za čas pošleme jen to nejlepší z naší restaurace.
Náš příběh
Naše restaurace nevznikla jen jako podnik, ale jako splněný sen. V roce 2015 jsme otevřeli dveře našeho prvního podniku s jediným cílem – přinést hostům nejen skvělé jídlo, ale i nezapomenutelný zážitek. Za vším stojí náš šéfkuchař Jan Novák, který po více než 10 letech v prestižních restauracích v Itálii a Francii přinesl své zkušenosti zpět do srdce Prahy. Jeho vášní je spojování tradičních receptur s moderním gastronomickým přístupem a důrazem na čerstvost a kvalitu surovin.
Jídlo by mělo být zážitkem. Chceme, aby každý host odcházel s pocitem, že byl součástí něčeho výjimečného.“
Jan Novák, šéfkuchař

Filozofie naší kuchyně

Sezónní a lokální suroviny
Spolupracujeme s místními farmáři a dodavateli, kteří nám přinášejí čerstvé suroviny podle aktuální sezóny.

Domácí výroba
Pečeme vlastní chleba, vyrábíme těstoviny a připravujeme omáčky podle rodinných receptů.

Udržitelný přístup
Minimalizujeme plýtvání a volíme suroviny s ohledem na ekologii.
Přijďte se přesvědčit sami – těšíme se na vás!
Náš tým

Jan Novák
Pozice

Jan Novák
Pozice

Jan Novák
Pozice

Jan Novák
Pozice
Co nás říkají naši hosté?
Nejlepší zážitek! Skvělá atmosféra, vynikající jídlo a profesionální obsluha. Určitě se vrátíme!
Každý chod byl mistrovské dílo! Šéfkuchař dokáže vykouzlit úžasné kombinace chutí. Doporučuji i vinné párování.
Úžasná obsluha a přátelské prostředí. Cítili jsme se jako doma. Perfektní místo na romantickou večeři.
Naše restaurace obrazem
Jak se k nám dostanete?
Autem – z Prahy po silnici E 65 směrem na Jablonec nad Nisou, poté směr Tanvald a Desná.
Bus/Vlak – do zastávky Desná, poté možnost využít hotelový shuttle bus
GPS navigace – Nejdříve zadejte koncový bod na ulici Soušská č.p 610 v Desné. Až zde zadejte koncový bod hotelu. ( Pokud zadáte koncový bod – adresa hotelu z domovu , navede Vás navigace na modrou turistickou trasu kde je zákaz vjezdu) Problém je nahlášen navigačním společnostem zatím ho bohužel neopravili.
GPS souřadnice: 50.77302694, 15.31165611
Často kladené otázky
.show
class..show
class.